Köszöntjük cégünk weblapján, engedje meg, hogy bemutatkozzunk.

Alapítóként egyszerű számítógép felhasználóként kezdtem 1999-ben……jelen pillanatban ügyvezetőként próbálom az ügyfelek minden kérését teljesíteni.

rolunkAz első években számítógép szereléssel,telepítéssel, hibakereséssel és megoldással próbáltam segíteni a problémával küzdő ügyfeleknek, de ahogy nőttek az igények,úgy fejlődött a vállalkozás is.

Jelen pillanatban számítógépek, laptopok ,tabletek, szoftverek,  biztonságtechnikai eszközök, megfigyelő rendszerek beszerzésével,telepítésével, javításával,karbantartásával, rendszergazdai feladatok ellátásával,használt alkatrészek és eszközök kereskedelmével,weblap készítéssel foglalkozunk.

 

Több nagy cég is megtisztelt bennünket a bizalmával,de magánemberek,és kisvállalkozások is hozzánk fordulnak kisebb-nagyobb problémájukkal. Természetesen a titoktartás itt is nagyon fontos, ezért semmilyen adatot nem adunk ki ügyfeleinkről harmadik félnek. Egy webáruház elég sok mindennel jár, így letettünk róla, a menüpontok alatt megtalálhatják az esetlegesen régóta keresett alkatrészt, és ha felveszik velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén, megvásárolhatják.Több egyidejű megkeresés  esetén a jelentkezés sorrendje a meghatározó.

Vállaljuk Társasházak, cégek, családi házak megfigyelőkamerás felszerelését,felügyeletét is. Keressen bennünket elérhetőségeinken, meglátja megéri.

Üdvözlettel:

Oláh Péter
ügyvezető